Tura de 1 zi  este o tura usoara cu o distanta maxima de vaslit de 7 km si stat in caiac 3-4 ore pe zi. Aceasta este o tura usoara  si se potriveste caiacistilor incepatori si familiilor cu copii.

Tura de 2 zile  este o tura usoara cu o distanta maxima de vaslit de 7 km si stat in caiac 3-4 ore pe zi. Aceasta este o tura usoara  si se potriveste caiacistilor incepatori si familiilor cu copii.

Tura de 4 zile este o tura usoara cu o distanta maxima de vaslit de 15 km si stat in caiac 3-4 ore pe zi. Aceasta este o tura usoara spre mediu si se potriveste caiacistilor incepatori si familiilor cu copii.

Tura de 6 zile este o tura cu grad de dificultate intermediar cu o distanta maxima de vaslit de 20 km si stat in caiac 5-6 ore pe zi. Aceasta tura se potriveste caiacistilor cu o experienta medie in campare.

Tura de 8 zile este o tura mediu spre grea cu o distanta maxima de vaslit pe zi de 28 km si stat in caiac 6-9 ore pe zi. Aceasta tura se potriveste caiacistilor cu un grad  avansat de experienta atat in campare cat si la vaslit.

Siguranta este prioritatea numaru unu pentru noi. Chiar daca n-ati mai fost niciodata cu caiacul sa vasliti alaturi de noi este foarte sigur. Delta Dunarii este un labirint de 2680 de kilometrii patrati de canale si lacuri marginite de mlastini virgine si insule de stuf. Este destul de usor sa te pierzi in acest labirint mai ales pentru cei care sunt pentru prima oara in Delta. Inainte de inceperea fiecarei ture se va face un instructaj detaliat despre vaslitul in siguranta. Toata lumea va trebuii sa poarte in permanenta cat suntem in caiac vesta de salvare. Pe tot parcursul turelor vom avea la noi echipamente de prim ajutor de remorcat caiacele si pompe de scos apa din caiac. Intotdeauna o barca suport va fi disponibila in caz de nevoie. Vom avea la noi Walkie Talkie, GPS, harti detaliate a Deltei Dunarii si busola pentru orientare. Caiacele noastre sunt foarte comode si stabile si avem cele mai bune echipamente. Niciodata nu se va pornii in tura daca conditiile meteo nu permit.

Toate turele au loc cu un minim de 2 persoane si un maxim de 50 persoane. Pentru orice tura ne rezervam dreptul de a modifica itinerariul in functie de conditiile hidroclimatice.

Avem caiace Riot de o persoana sau doua persoane in functie de preferinte. Caiacele single sunt modelul Edge 14,5 de la Riot este un caiac de tura lunga, foarte manevrabil, deosebit de rapid, proiectat pentru a parcurge distante mari cu cat mai putin efort. Suporturile de picioare reglabile si scaunul reglabil asigura maximul de confort. Caiacele de doua persoane sunt modelul Polarity 16,5 de la Riot.
http://hibiscussport.ro/produse/caiace/caiac-polarity/

Caiace de o singura persoana sau caiace de doua persoane la alegere, padele, fustite de valuri pentru caiace, vesta de salvare, corturi Hannah de 2 persoane, saltea izopren gonflabila, saci de dormit proaspat spalati, frontale rezistente la apa, lunete foarte performante pentru observarea vietii salbatice, saci impermeabili de 20 L pentru incarcare echipamente, protectii impermeabile pentru telefoane, lansete pentru pescuit stiuca (lansetele sunt pentru incepatori si nu sunt profesionale ) aducem cu noi ceaun de 8 sau 10 L, vesela si trepied pentru gatit. In toate turele pentru toti participantii se vor scoate de la Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii permise de acces si permise de pescuit pentru pasionati.Mancarea trebuie adusa de dumneavoastra aceasta nu se regaseste in serviciile noastre dar va putem ajuta cu logistica atat la gatit cat si cumparat mancare buna adecvata pentru ture de mai multe zile.

Nu oferim imbracaminte sau incaltaminte de orice fel, creme de protectie solara, asigurare de calatorie, mancarea pe durata calatoriei,primusuri sau aragaze pentru gatit, incarcatoare sau acumulatori de nici un fel Va rugam sa luati in serios echiparea personala, odata ajunsi in salbaticie nu putem lua de nicaieri ceea ce ne lipseste.

Sandalele sunt obligatorii in turele de vara iar in primavara – toamna incaltaminte pe care s-o puteti purta in caiac si in apa mica gen incaltaminte de neopren. Se vor uda de mai multe ori pe parcursul zilei cand urcam si coboram din caiac. Incaltamintea trebuie sa fie adecvata pentru coborarea si urcarea din caiac in apa mica dar maloasa, daca nu  riscati sa le pierdeti in malul gros de pe fundul canalelor.
Creme pentru protectie solara sunt obligatorii, vom petrece multe ore in caiac fara umbra. Tot odata ochelari de soare si o sapca este foarte important sa aveti la voi. Cand vasliti o bluza racoroasa cu maneci lungi si pantaloni lungi sunt recomandate pe durata zilei cat sunteti in caiac. Niste manusi fara degete ca sa nu faceti bataturi de la padela in timp ce vasliti .O pelerina de ploaie sau geaca impermeabila in caz de nevoie este de asemenea recomandata. Incaltamintea inchisa de tura pentru stat seara la foc si in turele de umblat sunt de asemenea obligatorii. Ciorapi si un set de haine de rezerva pentru serile si noptile mai racoroase . Va rugam sa luati in calcul spatiul redus atat pentru turele cu barca suport dar mai ales pentru turele full adventure unde barca suport nu va venii cu noi. Tocuri si tot felul de accesorii de clubbing nu sunt necesare in nici una din turele oferite de noi.

Clima Deltei Dunarii este temperat continentala, cu influente pontice, individualizandu-se ca un topoclimat deltaic. Acest topoclimat se caracterizeaza prin nebulozitatea cea mai reduse din Romania, numar mare de zile cu cer senin, durata mare de stralucire a soarelui si, in consecinta, cea mai mare cantitate de energie solara. Climatul, ca de altfel flora si fauna, este influentat de acoperirea cu apa a deltei ce depaseste 80% din suprafata sa totala. Precipitatiile au cele mai mici valori din tara, asta nu inseamna ca nu putem prinde si zile ploioase de aceea in lista cu echipament trebuie sa avem si o geaca sau pelerina de ploaie. O lista cu echipamentul necesar va fi trimisa la rezervare, in functie de tura aleasa, fiecarui participant.

Noi promovam un turism cu impact cat mai mic asupra mediului inconjurator.
In toate turele vom cara cu noi saci de gunoi si fiecare participant la tura va duce in caiac parte din mancarea si apa pentru grup si parte din gunoaiele formate in urma consumului pe care le aruncam la primul container disponibil. In permanenta trebuie sa avem grija si nu vom lasa in urma noastra gunoaie.

Depinde de sezon dar in general in timpul verii pot sa fie destul de iritanti. In timpul zilei cand soarele este pe cer si vaslim din caiace nu avem probleme cu tantarii dar spre seara dupa ce apune soarele pot sa fie destul de stresanti. Corturile pe care le avem sunt complet izolate si tantarii nu pot intra in ele deci pe timpul noptii nu veti avea probleme iar seara cea mai buna solutie antitantari este bluza cu maneci lungi, pantaloni lungi si ciorapi cu incaltaminte inchisa si o caciula cu plasa de tantari.

Daca intrebarea dumneavoastra nu se regaseste  intre intrebarile din stanga, folositi formularul din stanga si va raspundem in cel mai scurt timp posibil.